Strumpor med lös resår

Det är viktigt för många att en strumpa har en bra och skön resår som inte sitter åt. Det ska inte vara några skarpa kanter som skaver på benet. Den ska ha en bra passform så att den inte glider ner fast den har en lös resår.

De mest sålda strumporna med lös resår är de svenstillverkade som är tunn i modellen.

De som är trött på hård resår ska köpa den här svensktillverkade strumpan med lös resår den har klart den bästa resåren man kan få tag på och lämnar inga märken kring fotleden. Strumpan är tunn och mjuk med slitstark polyamid på utsidan och den sköna bomullen på insidan.

 

Kan det bli bättre? Alltid nöjda kunder!


De som också är väldigt populära när hösten kommer är de svenstillverkade med frotte i foten.

 

En svensktillverkad frottésocka med lös resår som har mjuk och behaglig känsla. Sockan har lös resår så att det inte blir några märken kring fotleden. Med polyamid på utsidan och bomull på insidan blir den slitstark och bekväm. Den här sockan med lös resår kan användas året om och är väldigt populär bland våra kunder.

 

Alltid nöjda kunder!

 

En strumpa som är väldigt omtyckt på vintern är en strumpa med Merino ull.

 

En svensktillverkad ullstrumpa med lös resår gjord av bästa merinoull, den är tunn, varm, bekväm och perfekt för frusna fötter! Merinoullen i strumpan gör att foten alltid känns torr och skön. En lös resår där det inte blir några märken runt fotleden. Perfekt att ha som första strumpa under ett par kraftigare sockar.

 

Otroligt populär bland våra kunder.