Strumpor på nätet

Strumpan är fotens svar på kroppens underställ. Att köpa sköna strumpor gör det möjligt att optimera löpningen och träningen ytterligare. Det finns en del saker att tänka på när du köper träningsstumporna.

Den lilla kant som känns lite på dina vanliga strumpor kommer att kännas jättemycket när du springer och tränar. En regel som du kan leva efter är att det som känns lite när du går, känns mycket när du springer. Bra träningsstrumpor ska vara lika sköna som de löparskor du väljer att använda.

5 fördelar med träningsstrumpor

  1. träningsstrumporna är formstickade för fötterna, vilket gör att man får en bra passform och funktion. Och minskar risken för skavsår.
  2. träningsstrumporna är stickade utifrån en optimal materialspecifikation. Rätt tråd och stickning på rätt plats i strumporna.
  3. Strumporna är ofta utrustade med speciella svettkanaler i hålfoten för att hålla foten så torr som möjligt.
  4. Strumporna är polstrade på de delar där det finns mest behov. Till exempel vid hälsenorna, anklarna och tårna.
  5. Ibland har strumporna silvertråd instickad i fotbädden för att förhindra dålig lukt och ge en lite torrare känsla.

Att använd en träningsstrumpa som innehåller coolmax kan vara att rekommendera så att du håller dig sval och fräsch genom hela träningspasset! Den ska också ha resårstickningar för bästa passform och komfort. Det är också bra om den har  ”air-condition” nätstickning för maximal komfort och ventilation.

Vissa tycker det är skönt om träningsstrumpor har en förstärkt sula för maximal slitstyrka och komfort. Många tycker att det är en fördel att strumporna har ett kort skaft för att man inte vill ha en strumpa som går så högt upp.

En tunn strumpa är också att rekommendera för er som tycker att det kan kännas varmt och svettigt med en strumpa som har en förstärk sula.

Köpa strumpor på nätet är ett bra alternativ. Det finns mycket att välja på och det till ett mycket bättre pris än vad som finns i de flesta sportbutiker. På nätet kan du köpa en strumpa med förstärkt sula för maximal slitstyrka som har resårstickningar för bästa passform och komfort. Träningsstumporna har även "air-condition" nätstickning för maximal komfort och ventilation.

strumpor som Passar kanon till all sorts träning